MENÜ

O golü anlattı

Fenerbahçe'ye UEFA'da kritik yarı final maçının kahramanı Egemen Korkmaz kritik 90 dakika hakkında değerlendirmelerde bulundu.

O golü anlattı

Fenerbahçe'ye UEFA'da kritik yarı final maçında galibiyeti getiren Egemen Korkmaz, kritik 90 dakika hakkında takımın resmi kanalına değerlendirmelerde bulundu.

Ciddi bir avantajı elde edemiklerini söyleyen Egemen Korkmaz, ''Çok küçük bir avantaj elde ettik. Portekiz'de işimiz buradaki kadar kolay olmayacak. İlk maçta gol yememeyi hedefliyorduk ve bunu başardık. Şimdi Portekiz'de amacımız gol atmak'' diye konuştu.

Maç boyunca desteğini hiç kesmeyen taraftar hakkında da konuşan başarılı stoper, ''Gerçekten çok güzel bir atmosfer vardı. Uzun zamandır tatmadığımız bir atmoster ile karşılaştık. Golü bulacağımıza emindim. Penaltı kaçtı, toplar direkten döndü ama atacağımızı biliyorduum''dedi.

Finalde olmayı çok istediklerini söylenen Korkmaz sözlerine devam etti; Henüz hiçbir şey bitmedi. Portekiz'de çok zorlu bir 90 dakika bizi bekliyor. Orada, finalde olmayı çok arzuluyoruz

O GOL
Tarihi zaferi getiren golün sahibi Egemen Korkmaz, topa vurduktan sonra çizgiyi geçtiğini gördüm, eğer golümüz verilmeseydi çok üzüldürdük. Kimin gol attığı önemli değil. Ara sıra hücuma katılıyorum. Takımıma böyle tarz bir katkıda bulunduğum için çok mutluyum

DAHA ÇALIŞACAĞIZ
Portekiz ekibine karşı hala çalışacaklarını söyleyen Egemen Korkmaz, Benfica üzerine taktiksel değerlendirmemiz maçtan üç gün önce başladı. Rakibimizi ezberlemiştik, şimdi daha da sıkı çalışacağız, çünkü daha zor bir maç olacağının farkındayız. Tüm ekip bu şekilde düşünüyoruz diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ