MENÜ

Nursal Bilgin hayatını kaybetti... Nursal Bilgin kimdir? Nursal Bilgin neden öldü?

Eski Kasımpaşa Futbol Takımı Sportif Direktörü Nursal Bilgin, lacivert-beyazlı takımın Yukatel Denizlispor ile oynadığı maçta kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Bilgin, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Peki, Nursal Bilgin kimdir? Nursal Bilgin nereli? Nursal Bilgin kaç yaşında vefat etti? Nursal Bilgin ile ilgili detaylar haberimizde.

Nursal Bilgin hayatını kaybetti... Nursal Bilgin kimdir? Nursal Bilgin neden öldü?

Süper Lig’in 23. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan maçı tribünden izleyen Bilgin, müsabakanın ikinci yarısında rahatsızlandı. Bilgin’e ilk müdahaleyi tribünde bulunan kalp damar cerrahı Cüneyt Şelli yaptı.

Haberin Devamı

Şelli’nin bir süre kalp masajı ve suni teneffüs uyguladığı Nursal Bilgin, sahaya giren ambulansla hastaneye götürüldü. Beyoğlu’ndaki İstanbul Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Bilgin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Bilgin’in bir dönem görev yaptığı Kasımpaşa Futbol Takımı, maçın ardından hastaneye geldi. Eski Kasımpaşalı futbolcular Veysel Sarı ve Karim Hafez de hastaneye gelenler arasında yer aldı.

Kasımpaşalı futbolcular ve idareciler, Bilgin ailesine taziyede bulunduktan sonra hastaneden ayrıldı.

Nursal Bilgin kimdir?

Kasımpaşa'da uzun süre sportif direktör olarak görev alan Nursal Bilgin, Mbaye Diagne ve Mahmoud Trezeguet transferlerinde başrol oynamıştı. Bilgin, 24 Şubat 2020 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

YORUM YAZ