MENÜ

Nuri Şahin'in Liverpool çıkışı tartışma konusu oldu

Kariyerinde bir dönem Liverpool forması giyen Nuri Şahin, 12 maç süren Anfield kariyerine ilişkin yeni bir itirafta bulundu. Deneyimli futbolcunun eski bir röportajını hatırlatan İngiliz basını, son sözlerine bir hayli şaşırdı.

Nuri Şahin'in Liverpool çıkışı tartışma konusu oldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor forması giyen Nuri Şahin, Liverpool günlerine dair fikrini değiştirdi ve yeni itirafıyla İngiltere'de gündem oldu.

Haberin Devamı

Geçmiş yıllarda Ruhr Nachrichten'a verdiği röportajda Liverpool kariyerinin 12 maç sürmesine atıfta bulunan deneyimli oyuncu, "Yalnızca mutlu olduğumda %100'üm ile oynayabilirim. Real Madrid ve Liverpool'da böyle bir ortam oluşmadı." demişti.

32 yaşındaki deneyimli oyuncu, bugün Goal'e verdiği demeçte ise Liverpool günlerinden övgüyle bahsetti. Nuri Şahin, Liverpool günleriyle alakalı, "Harika insanların olduğu çok iyi organize edilmiş bir kulüp Liverpool. Oradan birçok kişiyle hala iletişim halindeyim." ifadelerini kullandı.

İngiliz basını, Nuri Şahin'in bu açıklamalarını, "Liverpool hakkındaki düşüncelerinde keskin değişiklikler olmuş" sözleriyle manşete taşıdı.

Hürriyet

YORUM YAZ