MENÜ

Nuri Şahin savaşı!

Borussia Dortmund'da 1 yıl daha kontratı olmasına rağmen Alman ekibinden ayrılacak olan Nuri Şahin’e iki Türk devi talip oldu. Fenerbahçe ve Galatasaray yıldız oyuncu için karşı karşıya... Terim faktörüyle Galatasaray daha avantajlı gözükse de Fenerbahçe'nin kozu yüksek teklif...

Nuri Şahin savaşı!

Fenerbahçe ile Galatasaray Nuri Şahin için kozlarını paylaşmaya hazır. 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen sezon sonunda Borussia Dortmund'dan ayrılacak olan gurbetçi futbolcu için iki ezeli rakip devreye girdi. Alman Kicker dergisi ile Bild gazetesi de bu haberleri doğruladı.

​2012'DEKİ SAVAŞI ASLAN KAZANDI

Yaşanan gelişmeler akıllara 2012 yılındaki Hamit Altıntop transferini akıllara getirdi. Gurbetçi yıldız için neredeyse 2 ay süren görüşmeler sonucunda Galatasaray Hamit'i Fenerbahçe'nin elinden almıştı.

Galatasaray'dan flaş transfer hamlesi: Bir sat üç al

FENER KESENİN AĞZINI AÇACAK

İlk bakışta Fatih Terim faktörü nedeniyle Galatasaray bir adım önde gibi gözükse de durum tam olarak böyle değil. Çünkü F.Bahçe hem Dortmund'a hem de milli futbolcuya daha güçlü bir teklifle gidecek.

KOCAMAN'IN ARADIĞI ORTA SAHA

Orta sahada oyunun iki yönünü de oynayabilen komple bir futbolcu arayan Aykut Kocaman'ın da sarı- lacivertli yönetime Nuri Şahin'in transfer edilmesini istediği yönetimin de bu doğrultuda hareket ettiği öğrenildi.

Kaynak: Takvim

Janssen'de son dakika!

Haberin Devamı
YORUM YAZ