MENÜ

Nihayet Guti...

İspanyol yıldız, Kayseri karşısında alınan mağlubiyetin ardından olay sözler sarfetti. Guti twitter mesajında şöyle dedi: Ağır yenilgi, çok isim, az takım. Bu taraftar buna layık değil. Böyle giderse futbolu bırakacağım.

Nihayet Guti...

Beşiktaşlı Guti, Kayserispor’a 2-0 yenilmeleriyle ilgili olarak internetteki sosyal paylaşım sitesi twitter'daki hesabından yolladığı mesajlarda futbolu bırakma sinyalleri verirken, aynı zamanda günah çıkardı. İspanyol yıldız uzun bir aradan sonra giydiği Beşiktaş formasıyla ilk 11’de boy gösterirken maç sonrası twitter'dan gönderdiği yorumlarda, “2 aydır oynamıyorum sadece form tutmak için biraz zaman istiyorum. Özellikle sizler için üzgünüm,
günah çıkarıyorum. Ağır yenilgi, çok isim ve az takım. Herkes için düşünme zamanı. Bu taraftarbuna layık değil” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Suç benimse...’

Taraftarlardan kendisine yönelik yapılan tepkiye de cevap veren Guti, “Suç benimse, Beşiktaş’a aşık insanlar için üzgünüm. Ben burada mutluyum ve mutlu bir şekilde futbolu bırakmak için Beşiktaş ile ligi kazanmak istiyorum. Eğer bu işler böyle giderse sezon sonunda bırakacağım. Öyle görünüyor ki futbol defteri benim için kapanıyor. Artık çocuklarımın yanında yaşamak istiyorum” açıklamasını yaptı.

YORUM YAZ