MENÜ

Nicolo Melli: "Kaunas'ta kazanabilmek bizim için çok değerli"

Turkish Airlines EuroLeague'de Zalgiris Kaunas ile karşılaşmaya hazırlanan temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş'un İtalyan oyuncusu Nicolo Melli, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Nicolo Melli: "Kaunas'ta kazanabilmek bizim için çok değerli"

Turkish Airlines EuroLeague'in 25. maç döneminde Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas ile karşılaşmaya hazırlanan temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş'un İtalyan oyuncusu Nicolo Melli, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Rakibin birçok etkili oyuncusu olduğuna dikkat çeken Obradovic, "Çok sert bir maç olacak. Rakibimiz kesinlikle çok iyi bir koç tarafından yönetilen, kaliteli bir takım. Sezonun bu bölümünde, Play-off yarışında yerimizi sağlama almaya çalışıyoruz. Onlar da bizimle hemen hemen aynı durumdalar. Kaunas'ta kazanabilmek bizim için çok değerli; bu sayede rakibimizle aramıza daha fazla mesafe koyabiliriz. Ama bu karşılaşmanın çok zorlu olacağını biliyoruz ve her zaman olduğu gibi elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Rakibimizin birçok yetenekli oyuncusu var. Jankunas'a karşı birçok kez forma giydim. O, EuroLeague'de pozisyonunun en iyi oyuncularından biri. Elbette ona dikkat etmeliyiz ama rakibimizin birçok iyi oyuncusu var. Pangos, Milaknis, White, Davıes ve Toupane gibi... lyı bir koç tarafından çalıştırılan, kaliteli bir takımdan bahsediyoruz. Birlikte iyi oynuyorlar ve topu iyi paylaşıyorlar. Yüksek skor bulma potansiyeline sahipler ve bu nedenle savunmada çok sert olmalıyız. Maçın kilit noktası bu olacaktır." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ