MENÜ

Neymar'dan Dunga'ya uyarı: Ben asla...

Brezilya, Amerika'da oynanan hazırlık maçında Kosta Rika'yı 1-0 yenerken yıldız oyuncu Neymar maça kulübede başladı ve sadece 8 dakika sahada kaldı. Neymar maç sonu teknik direktörü Dunga'yı hedef aldı.

Neymar'dan Dunga'ya uyarı: Ben asla...

Liglere ara verilip milli maçlar oynanmaya devam ederken, Brezilya da Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey şehrinde Kosta Rika'yla karşılaştı.

Maçı Sambacılar 10. dakikada Hulk'un attığı golle 1-0 kazanırken, karşılaşmaya Barcelona'lı yıldız Neymar yedek kulübesinde başladı.


Didier Drogba'dan hat-trick!
"Ben yedek kalmaya asla alışmayacağım"

90 dakika sonunda yedek kalmasıyla ilgili ESPN Brezilya'nın sorularını yanıtlayan Neymar, "Ben yedek kalmayı seven bir oyuncu değilim. Buna asla alışmayacağım. 11'de oynamak için sürekli çalışıyorum." dedi ve Dunga'yı eleştirdi.

Brezilya basınında maçtan önce Neymar'ın antrenmanlarda çok da istekli olmadığı yönünde haberler çıkmıştı.

2 maç cezalı...

Copa America'da Kolombiya maçında gördüğü kırmızı kartla 2 maç ceza alan Neymar, 2018 Dünya Kupası elemelerinde oynanacak Şili ve Venezuela maçlarında forma giyemeyecek.

Teknik direktör Dunga'nın, salı günü ABD'yle oynanacak olan hazırlık maçında Neymar'ı ilk 11'e koyarak yıldız ismin gönlünü alması bekleniyor.



Haberin Devamı
YORUM YAZ