MENÜ

Neymar'dan bir skandal daha!

Kupa finalinde Rennes’e penaltılar sonucunda kaybettikten sonra bir taraftara yumruk atan PSG’nin süperstarı Neymar, skandallarına bir yenisini daha ekledi. Brezilyalı’nın özür dilemek yerine futbolseveri tehdit ettiği ortaya çıktı.

Neymar'dan bir skandal daha!

Özellikle son 2 sezonda transfere servet harcayan Fransız ekibi PSG’de Neymar’ın skandalları bitmek bilmiyor... Geçtiğimiz hafta kupa finalinde Rennes’e penaltılar sonucunda 6-5 kaybeden Başkent ekibinde 27 yaşındaki futbolcu karşılaşmanın ardından seremoniye giderken, kendisine ‘Futbol oynamayı öğren’ diyen bir taraftara yumruk atmıştı. Bu gelişmenin ardından Brezilyalı süperstar, özür dilemek yerine yeni bir skandalın altına daha imzasını attı.

Haberin Devamı

‘Şikayetçi olmadım’

Neymar’ın tribünde saldırdığı taraftar, Fransa’nın önde gelen gazetelerinden L’Equipe’ye flaş bir itirafta bulunarak şu ifadeleri kullandı: “Perşembe günü evime 4 kişi geldi ve beni tehdit etti. Neymar’ı mahkemeye vermedim, para aldığımı söylüyorlar, almadım! Para alırsam benim onurum, şerefim ne olur?.” Hakkında soruşturma başlatılan 27 yaşındaki futbolcunun cezası ise henüz açıklanmadı.

YORUM YAZ