MENÜ

Neymar'dan şok istek: Beni satın!

Brezilya’da tedavisine devam eden Brezilyalı yıldızı, PSG’nin başkanı Nasser al Khelaifi ziyaret etti. 26 yaşındaki süperstar ise Real Madrid’e gitmek istediğini açıkladı, sponsoru Nike da hemen harekete geçti.

Neymar'dan şok istek: Beni satın!

PSG’nin, sezon başında 222 milyon Euro’ya Barcelona’dan kadrosuna kattığı Neymar’ın, Marsilya maçında ayak tarak kemiklerinde kırık meydana gelmiş ve ülkesi Brezilya’da ameliyat masasına yatmıştı. İyileşme sürecine burada devam edecek olan ve 2018 Dünya Kupası’na yetişmeyi hedefleyen Neymar’ı önceki gün PSG’nin sahibi Nasser al Khelaifi ziyaret etti. PSG’de mutsuz olduğu ve aradığı ortamı bulamadığı konuşulan yıldız futbolcunun, flaş bir şekilde takımdan ayrılmak istediğini başkana ilettiği öğrenildi. Yapılan görüşmede Sambacı’nın, kendisiyle ciddi biçimde ilgilenen Barça’nın ezeli rakibi Real Madrid’e sıcak baktığını dile getirdiği bildirildi.

Adidas’ı bırakacaklar mı?

İspanya’nın önde gelen spor gazetelerinden AS’ın dün manşetten verdiği habere göre Real’in, tecrübeli futbolcunun sponsoru Nike’in desteğiyle bu transferi bitireceği öğrenildi. 2020’ye kadar Adidas’la forma anlaşması bulunan Los Galacticos’un, yeni anlaşmasını Nike’la yapmayı planladığı ve bu şirketin maddi yardımıyla PSG’den 26 yaşındaki oyuncuyu almaya çalışacağı ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ