MENÜ

New England Patriots-Baltimore Ravens: 35-31

NFL'de Play-Off heyecanı son sürat devam ederken, New England Patriots, sahasında konuk ettiği Baltimore Ravens'ı 35-31 mağlup ederek AFC Finali'ne yükseldi.

New England Patriots-Baltimore Ravens: 35-31

Amerikan Ulusal Futbol Ligi'nde (NFL) normal sezonda 12 galibiyet alan New England Patriots, Play-Off wild-card haftasında Ben Roethlisberger'li Pittsburgh Steelers'ı 30-17 geçip ikinci tura yükselen Baltimore Ravens ile karşılaştı.

Savunmaların yerlerde süründüğü gecede Patriots, iki kez 14 sayı geriye düştüğü mücadelede inanılmaz geri dönüşlere imza atarak konferans finaline yükselen ilk takım olmayı başardı.

Tom Brady tarihe geçti

Patriots'un yıldız oyun kurucusu Tom Brady, 367 yard pas geçtiği maçta 3 toucdown pası ve koşusu ile maça damga vurdu. 37 yaşındaki oyuncu bu performansla birlikte kariyerinin 46. Play-Off touchdown pasına ulaşarak, Joe Montana'nın 45, Brett Favre'nin 44 paslık rekorlarını geride bıraktı ve zirveye yerleşti. Öte yandan ev sahibi adına wide receiver Julian Edelman'ın 51 yard'lık touchdown pası da gecenin unutulmazları arasında yer aldı.

Baltimore için sezon bitti

2012 yılının Lombardi Kupası şampiyonu Baltimore Ravens'ta ise QB Joe Flacco 292 yard pas, 4 TD pası ile oynasa da 2 kez interception'a maruz kaldı. Özellike maçın sonunda takımını öne geçirebilecek zaman varken attığı interception Ravens adına sezonun sonu anlamına geldi.

Broncos-Colts galibi bekleniyor

AFC'de final oynayacak ilk takımın New England Patriots olmasının ardından gözler ikinci bileti kapacak takıma çevrildi. Denver Broncos ve Indianapolis Colts arasında oynanacak karşılaşma TSİ 20.00'de başlayacak.

Tolga Kaplan

Haberin Devamı
YORUM YAZ