MENÜ

Nevzat Demir'de Şenol Güneş değişiklikleri

Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine getirilen Şenol Güneş, antrenman ve kamp tesislerinin sadece idman yapılan, iş için kullanılan bir yer değil, sosyal hayatın yaşandığı bir merkez haline getirilmesini istedi.

Nevzat Demir'de Şenol Güneş değişiklikleri

Teknik ekibin kalması için kamp tesisinden bağımsız bir bina isteyen Şenol Güneş, bütün altyapıyı da tamamen Ümraniye'ye taşıyor. Saha zeminlerini değiştirmekte olan yönetim, Şenol Güneş'in diğer isteklerini yerine getirmek için de çoktan harekete geçti bile. Önceki yıllarda da konuşulan fakat hayata geçirilemeyen sağlık merkezi de Şenol hocanın gelişi ile tamamlanıyor. Takımın yemek yediği lokanta bölümü, fitness ve soğuk odanın yer aldığı sağlık merkezine dönüştürülüyor. Ayrıca tesislere futbolcuların birlikte zaman geçirmesinin sağlanacağı sosyal alanlar yapılıyor. Şenol Güneş bu değişikliklerdeki amacını futbolcuların odalarına kapanıp yalnız kalmaları yerine aralarındaki iletişimi ve arkadaşlığı daha fazla artırmak olarak açıkladı.

SPORTİF DİREKTÖRLÜK YENİDEN RAFA KALKTI

Beşiktaş yönetimi, takımda tek yetkili olan ve bütün futbol birimlerinin kendisine bağlanmasını isteyen Şenol Güneş'in talebini olumlu karşıladı ve sportif direktör konusunu yine rafa kaldırdı. Bunun yerine Şenol Güneş ve yönetim arasında koordinasyonu sağlayacak ve futbolculara abilik yapacak eski futbolculardan bir ismin göreve getirilmesi düşüncesi ağırlık kazandı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ