MENÜ

'Neden olmasın'

Mücadele ettikleri 3 kulvarda da şampiyonluğu hedeflediklerini vurgulayan Lugano, “Bunu yürekten istemek lazım. Tek düşüncemiz bütün kupaları almak” dedi.

'Neden olmasın'

Fenerbahçe’nin savaşçısı Lugano’dan iddialı sözler. Teknik direktör Daum, ilk hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu vurgularken, Uruguaylı futbolcu, 3 kupayı da almak istediklerini dile getirdi. Sezona iyi bir giriş yaptıklarını ifade eden Lugano, “İyi bir seri yakaladık ve lideriz. Ancak önemli olan sezon sonunda tabelanın tepesinde olmak. Lig için hedefimiz her zaman belli: Şampiyonluk. Niye Avrupa’da da aynısı olmasın. Ben zaten kendi adıma bunu dile getirmiştim. Avrupa’da da şampiyonluk için, biz bu kulvara baş koyduk. Tüm çabamız bu yönde. Mücadele ettiğimiz 3 kulvarda da hedeflediğimiz şey, şampiyonluk. Bunu yerine getirecek, başarabilecek takıma sahip olduğumuzu biliyorum. Takımdaki herkes iyi ve kaliteli oyuncular. Bunu yürekten istemek lazım. El birliğiyle neden olmasın. Hedefimiz adımları teker teker atmak ve bütün kupaları almak” diye konuştu.

‘Bazen hata yapıyoruz’
Savunma oyuncuları arasında iyi bir uyum olduğunu ancak zaman zaman hata yaptıklarını kaydeden tecrübeli futbolcu, şunları söyledi: “Son Kayseri maçında yediğimiz gol de kendi hatamızdan, arkaya kaçırılan bir top ve bunun sonucu kazanılan penaltıdan geldi. Bunları düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz.” Lugano, bugün Steaua’yı yendikleri anda gruptan çıkma yolunda büyük adım atacaklarını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ