MENÜ

Ne tükürükmüş

Galatasaray'ın en büyük sponsorlarından biri olan Medical Park, tecrübeli teknik adamın, kendi hastanelerinden bir doktorla çalışmak istememesi nedeniyle tepkili. Yöneticiler ise, “Ne tükürükmüş, kulübe 20 milyon Euro'ya mal olacak” yorumu yapıyor

Ne tükürükmüş

Galatasaray’da yeni sezon öncesinde askıda kalan tek konu, futbol takımının sağlık ekibinin kimlerden oluşacağı oldu. Geçtiğimiz sezonun başında Adnan Polat, sağlık kurulunu Dr. Burak Kunduracıoğlu ve arkadaşlarına emanet etmişti. Ancak Ünal Aysal’ın teknik direktörlük teklifini kabul eden Fatih Terim’in ilk işi, Kunduracıoğlu ve arkadaşlarının işine son vermek oldu. O günden beri de yeni bir sağlık ekibi oluşturulamadı. Terim, Ömer Taşer’in göreve getirilmesini istiyor. Ancak Taşer’in, Acıbadem Sağlık Grubu’nda çalışıyor olması nedeniyle, Galatasaray’ın en önemli sponsorlarından biri olan Medical Park, buna karşı çıkıyor. Ünal Aysal’ın, Dr. Kunduracıoğlu’nun geri dönmesi için Fatih Terim’i ikna ettiği yönünde haberler gelmesine rağmen, durumun böyle olmadığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Terim’in son adayı Bayraktar

İmparator’un bu konuda yöneticilerle yaptığı görüşmede, “Ben tükürdüğümü yalamam, kovduğum adamla bir daha çalışmam” diyerek tepkisini dile getirdiği öğrenildi. Terim’in, bu kez de yönetime, bir dönem Galatasaray’da ve milli takımda görev yapan Bülent Bayraktar ismini sunduğu belirtildi. Kulübe yaklaşık 20 milyon Euro’luk sponsorluk desteği veren Medical Park’ın, yaşananlardan oldukça rahatsız olduğu ifade edildi. Yöneticiler ise aralarında yaptıkları konuşmalarda, “Ne tükürükmüş, kulübe 20 milyon Euro’ya mal olacak” yorumları yapıyorlar.

Serdar Dinçbaylı

YORUM YAZ