MENÜ

'Ne demiştim size'

Daum'un keyfi yerinde: 6 ay önce, Fenerbahçe'nin sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde olacağını söylemiştim. Gördüğünüz gibi aynen devam ediyoruz.

'Ne demiştim size'

Takımı kötü giderken, üstüne yağan eleştiri oklarından bunalan Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, başarılı sonuçların ardından havasını atmaya başladı. Gençlerbirliği maçı sonrası futbolcularına, “28. hafta sonunda şu anki puan durumuyla, o zamanki arasında dünya kadar fark olacak. Biz de zirvede yer alacağız” kehanetinde bulunan ve söyledikleri doğru çıkan Alman hoca, dün basın mensuplarının yanından geçerken, “Size 6 ay önce sezonun nasıl olacağını söylemiştim, hatırlıyor musunuz?” diye sordu. Gazeteciler birbirine bakarken, tecrübeli hoca, yanıt beklemeden yoluna devam etti. Basın mensuplarının, ne demek istediğini açıklamasını istemesi üzerine Fenerbahçe Teknik Direktörü şu mesajı gönderdi: “Sezonun son maça kadar çekişmeli bir şekilde geçeceğini ve Fenerbahçe’nin de hep şampiyonluk yarışının içinde olacağını söylemiştim. Gördüğünüz gibi aynen devam ediyoruz.”

‘İki kupayı da istiyoruz’
Antrenman boyunca çok neşeli görünen Daum, hem ligde hem de kupada hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini ifade ederek, “Sezon başında 8 maçlık bir seri yakalamıştık. Şimdi ikinci kez bunu başarmak istiyoruz. 3’te 3 yaptık. Kalan 5 maçımızı kazanarak, yine 8’de 8 yapmak ve hedefe ulaşmak istiyoruz. Camianın hasret kaldığı kupayı da müzemize götürmek istiyoruz” dedi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ