MENÜ

NBA'de dev takas! James Harden-Ben Simmons

NBA'de takas döneminin son saatlerinde dev bir takas gerçekleşti. Brooklyn Nets'ten James Harden ile Philadelphia 76ers'tan Ben Simmons'ın takası gerçekleşti. Simmons Nets'in yolunu tutarken, Harden ise Philadelphia forması giyecek.

NBA'de dev takas! James Harden-Ben Simmons

NBA 'de takas döneminin bitimine saatler kaldı. Takas döneminin son gününde en çok merak edilen konu James Harden - Ben Simmons eksenindeki olası Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers takasıydı.

Haberin Devamı

ESPN'de yer alan habere göre James Harden - Ben Simmons takası gerçekleşti.

Takas çerçevesinde Brooklyn Nets, James Harden'a karşılık Ben Simmons, Seth Curry, Andre Drummond'u kadrosuna kattı ve iki ilk tur draft hakkı elde etti.

Bu sezon 22.5 sayı, 8.0 ribaund ve 10.2 asist ortalamaları ile oynayan 32 yaşındaki yıldız basketbolcu James Harden ise Philadelphia 76ers'ın yolunu tuttu. Philadelphia anlaşmada ayrıca tecrübeli basketbolcu Paul Millsap'i de kadrosuna kattı.

James Harden'ın Nets macerası

Nets, yıldız basketbolcuları Kevin Durant ve Kyrie Irving'in yanına takımı şampiyonluğa ulaştırmak hedefi ile Ocak 2021'de James Harden'ı büyük bir anlaşmanın parçası olarak takıma dahil etmişti. Ancak 13 aydan kısa bir süre sonra, Durant'in sakatlığı ve Irving'in Covid-19 aşısı karşısındaki duruşu nedeniyle 3 yıldız çok az birlikte oynama fırsatı buldular.

Haberin Devamı

YORUM YAZ