MENÜ

NBA'de dev takas

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) Doğu Konferansı takımlarından Boston Celtics, Kevin Garnett, Paul Pierce ve Jason Terry'yi takasla bir diğer Doğu ekibi Brooklyn Nets'e gönderdi.

NBA'de dev takas

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) Doğu Konferansı takımlarından Boston Celtics, Kevin Garnett, Paul Pierce ve Jason Terry’yi takasla bir diğer Doğu ekibi Brooklyn Nets’e gönderdi.

NBA’in internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, sezonun bitimiyle yeniden yapılanmaya gideceğini açıklayan Doğu Konferansı ekiplerinden Boston Celtics, başantrenör Doc Rivers ile yolları ayırmasının ardından kadroda revizyona gitti.
Kevin Garnett, Paul Pierce ve Jason Terry’i Brooklyn Nets’e gönderen Celtics, bu üçlüye karşılık Kris Humphries, Gerald Wallace, Keith Bogans’ı alma ve 2014, 2016, 2018 draftlarında ilk tur draft seçim hakkını aldı.

2008 sezonu öncesinde Paul Pierce’ın yanına Kevin Garnett ve Ray Allen gibi All-Star oyuncuları ekleyen Celtics, 2008’de şampiyon olmuş 2010 yılında da finalde Los Angeles Lakers’a yenilmişti. Bu yıl Doğu’da 7’nci olarak play-off’lara yükselmeyi başaran Celtics, All-Star oyun kurucusu Rajon Rondo’dan yoksun çıktığı ilk turda, New York Knicks’e 4-2 ile elenmişti.


AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ