MENÜ

NBA maçları Digitürk'te

25 Ekim'de başlayacak Amerikan Ulusal Baskebol Ligi (NBA) maçları Digitürk'ten yayınlanacak.

NBA maçları Digitürk'te

Spor Toto Süper Lig'in yayıncı platformu Digitürk, 25 Ekim'de başlayacak Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) maçlarını da yayınlayacaklarını açıkladı. Kuruluşun konuya ilişkin yaptığı açıklama şu şekilde;

"Dünyanın en iyi ligleri ve en heyecanlı karşılaşmalarını izleyicilerle buluşturan Digiturk’te basketbol heyecanı tüm hızıyla sürüyor.

Sporseverlerin yakından takip ettiği Spor Toto Basketbol Süper Ligi ve yıldızlar geçidine sahne olan Turkish Airlines Euroleauge’in yanı sıra dünya markası NBA heyecanı da Digiturk ekranlarında yaşanacak. 25 Ekim’de başlayacak yeni sezon ile basketbolun devleri Digiturk’te boy gösterecek.

Digiturk yeni sezonda da fark yaratan yayınlarıyla üyelerine spor şöleni sunmaya devam ediyor. Spor Toto Basketbol Süper Lig ve Turkish Airlines Euroleague’in ardından tüm dünyada en çok izlenen spor organizasyonlarından biri olan NBA de Digiturk’te yayınlanacak.

25 Ekim’de başlayacak 2016- 2017 sezonunda nefes kesen mücadeleler Digiturk ayrıcalığı ile ekranlarda olacak. Sporun en büyük destekçisi ve spora her platformda katkı sağlayan Digiturk, izleyicilerine zengin spor içerikleri sunmaya devam edecek. "

Haberin Devamı
YORUM YAZ