MENÜ

NBA 2K19'un demosu NBA 2K19 Prelude, indirmeye açıldı!

NBA 2K19'un oynanış mekaniklerini denemek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. NBA 2K19 Prelude demosu, indirmeye açıldı.

NBA 2K19'un demosu NBA 2K19 Prelude, indirmeye açıldı!

NBA 2K19'un demosu NBA 2k19 Preldue'u, PlayStaion 4 ve Xbox One platformları üzerinden indirebilirsiniz. 2K, aynı zamanda MyNBA 2K19 akıllı telefon uygulamasını da yayınladı. Akıllı telefonlarınıza yüklediğiniz bu uygulama ile, telefonunuzu kullanarak yüzünüzü taratabiliyor, ve kendi yüzünüzü NBA 2K19'da oyunun içine aktarabiliyorsunuz. Böylece kendi yüzünüzü yarattığınız oyuncunun yüzü olarak kullanabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

NBA 2K19'da kariyer modunun ilk aşamalarını deneyim ettiğimiz NBA 2K19 Prelude, yayınlandı. NBA 2K19, PlayStaion 4 ve Xbox One'da ücretsiz olarak indirilebilir durumda. NBA 2K19'u indirerek, oyunun kariyer modu olan MY Career'da bir karakter yaratabilir ve yarattığınız karakter ile NBA Kariyerinize başlayabilirsiniz. Tasarladığınız karakteriniz ile, NBA 2K19 çıkmadan önce kariyer moduna giriş yaparak oynanış dinamiklerini de test etme şansı da yakalayabilirsiniz. 2K, bu sene oynanışta bir takım değişiklikler yaparak daha dengeli bir oyun geliştirdiklerini açıkladı. Denemesi bedava!

Kaynak: Merlinin Kazanı

YORUM YAZ