MENÜ

Nazilli Belediyespor, Tekirdağspor galibiyetiyle moral buldu

Misli.com 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta haftalarca takım ve teknik heyetteki koronavirüs vakalarıyla boğuşup son 1 ayda tek maça çıkabilen zirve takipçisi Nazilli Belediyespor, zorlu periyodu atlattıktan sonra Tekirdağspor deplasmanındaki 1-0'lık galibiyetle moral buldu.

Nazilli Belediyespor, Tekirdağspor galibiyetiyle moral buldu

Grupta maçı eksik olmasına rağmen lider Fethiyespor'u 4 puan geriden ikinci sırada takibini sürdüren siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Hasan Şermet, önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Koronavirüsün liglerde mücadele eden tüm takımları etkilediğini, kendilerinin de bundan çok etkilendiklerini belirten Şermet, "Koronavirüs fiziksel olarak takımımızı etkiledi. Bu fiziksel yorgunluğa rağmen oyuncularım Tekirdağ deplasmanında iyi mücadele etti. Vakaların olduğu takımlar iyileşme sürecinin ardından oynadıkları maçlarda genellikle puan kayıpları yaşadı. Allah'a şükür biz puan kaybı yaşamadık. Yaklaşık 1 ay takım olarak antrenman yapamadık. Fiziksel düşüklüğümüz oldu. Her geçen gün fiziksel açıdan eski formumuza kavuşacağız" dedi.

DHA

YORUM YAZ