MENÜ

Napoli'nin muhtemel 11'i

TRT Spor İtalya Muhabiri ve Serie A uzmanı Dündar Keşaplı, Napoli kadrosunu yorumladı...

Napoli'nin muhtemel 11'i

Andujar

Serie A'da kaliteli kalecilerin başında yer alanlar arısında gösteriliyor. Buffon ile kıyaslandığı anlar olmustur. Son donemlerde diğer kaleci Rafael'e göre çok daha iyi formda.

Henrique

Benitez, Avrupa’da elde ettiği şansı devam ettirmek için takım kadrosunda 6-7 farklı oyuncuya yer vermek isteyecek. Bunlardan birisi de Henrique...

Albiol

Hem deneyimi hem da başarılı performansıyla İtalya'daki en iyi savunma oyuncuları arasında yer alıyor. Cardozo'yu da kilitleyecek potansiyele sahip.

Koulibaly

Uzun zamandır Rafal Benitez, Koulibaly'e şans vermiyor. Pek kaliteli olduğu söylenemez. Takıma sağlıyacağı katkı oldukça şüpheli gözüküyor.

Ghoulam

Takıma bir yıl önce katıldı. Oldukça güçlü fiziğe sahip ve takımda hemen hemen her zaman yerini almıştır. Rafael Benitez'in en güvendiği isimler arasınde yer alıyor.

Gökhan İnler

Türk sporseverlerin yakından tanıdığı önemli bir isim. İtalya'nın da kaliteli oyuncuları arasında. Takımının bir başka deyimiyle beyni olacak.

Gargano

Uruguaylı oyuncu Napoli forması altında kalitesini ilk günden itibaren gösteren isimler arasında. Benitez'in, Gargano’nun stilini çok beğeniyor.

Gabbiadini

Sampdoria'dan 12.5 milyon Euro gibi yüksek bir bedelle Napoli'ye transfer oldu. 22 yaşındaki hücumcu, Trabzonspor savunmasına zor anlar yaşatacağı kesin.

De Guzman

Rakip defansın arkasına sızma özelliği ve tehlikesi çok yüksek. Ağır kalan Trabzonspor'un savunmasına büyük problem yaşatacaktır.

Mertens

İtalya Ligi'ne son dönemlerde damga vuran oyuncular arasında adı geçiyor. Hem kalitesi hem de tekniğiyle Napoli'nin güçlü ayaklarından.

Higuain

Benitez'in en önemli gol silahi olarak görülüyor. Avrupa maçlarında 8 gol atan ve golle çabuk buluşma özelliği olan bu oyuncu Napoli'nin kilit adamı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ