MENÜ

Nani ve Volkan Fenerbahçe'yi kanatlandıracak

Pereira, son haftalarda hücum hattında yaşanan sorunu, Nani ve Volkan Şen'i aynı anda sahaya sürerek çözmeyi planlıyor. İki yıldız kanatlardan yüklenecek, ceza sahası orta bombardımanına tutulacak.

Nani ve Volkan Fenerbahçe'yi kanatlandıracak

Fenerbahçe’ye oynattığı futbolla ve gol yollarındaki etkisizlik nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Vitor Pereira, milli arada bu sıkıntıları çözmek için kollar sıvadı. Portekizli teknik adam, Volkan Şen’i en formda olduğu dönemde bile ilk 11’de oynatmadığı için büyük tepki çekmişti.

Pereira, yıldız futbolcuyu Mersin deplasmanında sahaya sürmeyi planlıyor. Pereira, süratli ve adam eksiltme özelliği yüksek olan iki oyuncuyla rakip savunmanın dengesini bozmak istiyor. Portekizli çalıştırıcı, Volkan ve Nani’den ceza sahasını orta bombardımanına tutmalarını da talep edecek.

Deneyimli teknik adam, Van Persie ve Fernandao’yu ise aynı anda sahaya sürme konusunda kararsız. Çünkü bu ikili Konyaspor karşısında birlikte oynamış ancak istenilen verim alınmayınca, Robin van Persie oyundan çıkmıştı. Pereira’nın, Mersin’de maça Van Persie ile başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ