MENÜ

Nani kalıyor, Buttner Dinamo Moskova'ya gidiyor

Louis van Gaal takımın başına gelir gelmez radikal kararlar almaya başladı. Luke Shaw transferi için aynı bölgede oynayan Alex Buttner'ın satılmasını istedi.

Nani kalıyor, Buttner Dinamo Moskova'ya gidiyor

Hollanda milli takımına çağrılmayan Buttnerr'ın meneceri Alexander Bursac, 'Oyuncumun Manchester United'ta kalması anlamsız. Hollanda milli takımına çağırmayan Buttner'ı United'ta oynatacağını hiç zannetmiyorum. Parrice Evra yeni mukavele imzaladı, Luke Shaw transferi çok yakın ve ikisi de futbolcumun bölgesinde oynuyor. Hiç şansı kalmadı bu nedenle ileriye yatırım yapan ve şampiyonluğa oynamak isteyen Dinamo Moskova'yla anlaştık' açıklamasını yaptı.

Juventus ve AC Milan'ın 10 Milyon Pound bonservis bedeliyle kadrolarına katmak istediği Nani için Van Gaal 'Oyuncum satılık değil onun için değişik planlarım var ve ondan faydalanmak istiyorum' açıklamasını yaptı.

Nani'nin meneceri Jorge Mendes, David Moyes'un geçen sezon sadece 7 defa oynattığı Nani için Van Gaal'la yaptığı görüşmede futbolcusuyla ilgili planları olduğunu ve takımdan ayrılmamasını istediğini teyid etti.

Haberin Devamı

Edip ADANIR - Londra

ALEXANDER BÜTTNER İSTATİSTİKLERİ

NANİ İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ