MENÜ

Nadal 1 ay yok!

Son 4 yıl içinde sağ dizinden dördüncü kez sakatlık geçiren İspanyol tenisçi Rafael Nadal, 1 ay kortlardan uzak kalacak.

Nadal 1 ay yok!

Avustralya Açık Tenis Turnuvası’nın çeyrek finalinde İskoç rakibi Andy Murray ile yaptığı maçı sakatlığından dolayı yarıda bırakan Nadal, Rotterdam Turnuvasına ve 5-7 Mart tarihlerinde İspanya ile İsviçre arasında oynanacak David Kupası ilk turuna katılamayacağını açıkladı.

Basına açıklama yapan ünlü tenisçi, bir anda dünya sıralamasında 4. sıraya düşmesiyle ilgili olarak, "Sıralama beni endişelendirmiyor. Önemli olan kortta iyi oyunu ve güzel duyguları tekrardan elde etmeyi başarmak" dedi.

Sakatlanmaların sporun bir parçası olduğunu ve bunu kabullenmesi gerektiğini kaydeden Nadal, "Hayatım boyunca ne zaman sakatlanacağım korkusuyla oynayamam. Ben her zaman maksimumu vermeye çalışıyorum" şeklinde konuştu.

2004 yılından bu yana sakatlıklardan dolayı toplamda 346 gün tedavi altında kalan İspanyol tenisçi, sağ dizindeki tendonlarında oluşan son sakatlığından ötürü yaklaşık 2 hafta tedavi gördükten sonra 2 hafta da fizik tedavi yapacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ