MENÜ

Mykola Morozyuk'tan Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi... Fenerbahçe'nin yeni sezon transfer hedefleri arasında olduğu belirtilen Çaykur Rizespor'un sağ beki Mykola Morozyuk, yaptığı açıklamada transfer adına açık kapı bıraktı.

Mykola Morozyuk'tan Fenerbahçe açıklaması

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Isla'nın ayrılığı sonrası sağ beke bir takviye yapılması planlanırken gündeme gelen son isim Çaykur Rizespor'dan Mykola Moroziuk olmuştu. Ukraynalı oyuncu, dış basına transfer iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Ukinform'a göre Fenerbahçe hakkında konuşan Moroziuk açıklamasında, "Şimdilik bunun sadece bir söylenti olduğunu söyleyebilirim. Her şey mümkün ama şimdilik bir yorum yapamıyorum. Evet, belirli hedeflerim var. Şimdi bir şey hakkında konuşmanın bir anlamı yok. Zaman gösterecek" ifadelerini kullandı.

Ukraynalı oyuncunun bu açıklamaları, transfere yönelik açık kapı bıraktığı şekilde yorumlandı.

2019 Ocak'ta ilk kiralık olarak Dinamo Kiev'den Rizespor kadrosuna katılan Morozyuk, 2019 yaz transfer döneminde de bedelsiz olarak Karadeniz ekibiyle sözleşme imzalamıştı. Bu sezon toplam 23 maçta Rizespor forması giyen 32 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi, 2021'in yaz aylarında sona erecek.

YORUM YAZ