MENÜ

Mutu çok istiyor ama...

Fiorentina ile yollarını ayırmaya hazırlanan Adrian Mutu, Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor. Ancak Adnan Polat'ın, Rumen yıldızın sabıkalarından dolayı bu transfere yeşil ışık yakmadığı öğrenildi.

Mutu çok istiyor ama...

Ligin ilk yarısında beklentileri karşılayamayan Galatasaray’da, taraftarların tek ümidi devre arasında yapılacak olan transferler... 15 Ocak’ta oynanacak Ajax maçıyla yeni evi Türk Telekom Arena’ya taşınacak olan Sarı-Kırmızılılar’da yönetim, kadroyu yıldızlarla takviye etmek istiyor. Cim Bom’un gündemindeki isimlerden biri, Romanya futbolunun yetiştirdiği en önemli yıldızlardan Adrian Mutu’ydu. Parma ve Malaga takımlarının da ilgilendiği Mutu’nun, özellikle vatandaşı Hagi’nin çalıştırması sebebiyle Sarı-Kırmızılılar’a gelmeye istekli olduğu ancak Adnan Polat’ın bu transfere onay vermediği ortaya çıktı.

Geçmişi cezalarla dolu

Floransa ekibi ile ilgili haberler veren Violanews.com adlı internet sitesine konuşan Rumen futbolcunun menaceri Gheorghe Popescu, “Mutu’nun Galatasaray’la ilgili bir problemi yok. Transferin gerçekleşmemesinin nedeni, Galatasaray’ın onu istemiyor olması” ifadelerini kullanarak, Aslan’ın transfere yeşil ışık yakmadığını belirtti. Galatasaray cephesinde Hagi’nin tüm ısrarlarına rağmen Adnan Polat’ın bu transfere karşı olduğu ifade ediliyor. Başkan’ın, geçmişte kokain ve doping kullandığı için ağır cezalar alan Mutu’yu, camianın tepkisinden çekindiği için istemediği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ