MENÜ

Mutu bir kez daha Kartal'ın gündeminde

Beşiktaş transferde gaza bastı, Adrian Mutu için çalışmalara yeniden başladı. Fenerbahçe ve Ajax'ın da peşinde olduğu golcüyü ikna etmek amacıyla devreye, Mircea Lucescu girdi.

Mutu bir kez daha Kartal'ın gündeminde

Bu sezon bir türlü istediği sonuçları alamayan ve gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, daha önce kadrosuna katmak istediği ancak bazı sorunlar yüzünden alamadığı yıldızları yeniden gündemine getirdi. Siyah-Beyazlılar bu doğrultuda ilk isim olarak Fiorentina’nın 9 ay doping cezası alan Rumen yıldızı Adrian Mutu için düğmeye bastı. Yüksek maliyeti nedeniyle alınamayan Mutu’yu bu kez İtalyan kulübünün satmak istemesi sebebiyle harekete geçen Kara Kartal’ın bu transferdeki en büyük kozu ise eski teknik direktörü Mircea Lucescu. Başkan Yıldırım Demirören’in, Lucescu aracılığıyla Rumen forvetle görüşmelere başladığı ve Ekim ayında cezasının bitmesi sonrası Türkiye’ye gelmesi için ikna etmeye çalışacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

Tüm imkanlar zorlanacak
Bu arada bu transferde Beşiktaş’ın rakibi de, Fiorentina’ya 5 milyon 800 bin bonservis parası, Mutu’ya ise 3.5 milyon Euro ödemeye hazır durumdaki Fenerbahçe ile Hollanda’nın ünlü kulübü Ajax... Ancak işi şansa bırakmak istemeyen Siyah-Beyazlılar’ın tüm imkanlarını zorladıkları ve bu transferi en kısa zamanda bitirmek konusunda kararlı oldukları bildirildi.

Orhan Yıldırım

BEŞİKTAŞ RUMEN YILDIZIN PEŞİNDE

YORUM YAZ