MENÜ

Müthiş teklif

Gelecek sezon için stat arayışında olan Siyah-Beyazlılar'a bu teklifi yapan Nihat Özdemir, “Beşiktaş yöneticileri Arena'yı istediklerini ama Galatasaray'dan bu konuda ilgi göremediklerini söylediler” dedi.

Müthiş teklif

Fiyapı İnönü Stadı’na bu yaz kazmanın vurulacak olması nedeniyle, gelecek sezon maçlarını oynamak için stat arayışında olan Beşiktaş Yönetimi’ne Fenerbahçe’den teklif var... İlk olarak maçlarını TT Arena’da oynamak isteyen, ancak Galatasaray Yönetimi’nden gerekli ilgiyi göremeyen Siyah-Beyazlı Yönetim’e, Beşiktaş-Fenerbahçe maçı öncesi Sarı-Lacivertliler’in Başkanvekili Nihat Özdemir önemli bir teklifte bulundu. Derbi öncesi, gerçekleşen yemekte, Özdemir’in, Siyah-Beyazlı Yönetici Cem Bilgin’e, “Bizim stadımızda oynayabilirsiniz” teklifinde bulunduğu bildirildi.

Özdemir doğruladı
Dün, Aziz Yıldırım ve beraberindeki yöneticilere destek vermek için Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nin girişinde bu teklifi yaptığını doğrulayan Özdemir, “Evet, bu konu hakkında görüştük. Beşiktaşlı yöneticiler, gelecek sezon için Galatasaray’la birlikte Arena’yı paylaşmak istediklerini söylediler. Ancak Galatasaray’ın ilgisizliğinden yakındılar. Bu konu hakkında bize serzenişte bulundular. Ben de kendilerine, ‘Gelecek sezon sizlerle birlikte Saracoğlu’nda oynayabiliriz’ teklifini sundum” dedi.

Can Gebetaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ