MENÜ

Müthiş ikili iş başında

İkinci yarıda oyuna girip Orduspor karşısında takıma galibiyeti getiren Halil Altıntop-Adrian ikilisi, Sivas'ta ilk 11'de sahaya çıkacak. Kalede ise Tolga Zengin olacak

Müthiş ikili iş başında

Futbolcular kendi aralarında sadece bu karşılaşmayı konuşuyor, Tolunay Kafkas rakibin zayıf yönlerini belirlemek için yardımcılarıyla analiz yapıyor. Kafkas, bu önemli mücadelede nasıl bir 11’de sahaya çıkacağına ise büyük ölçüde karar verdi. Yaşadığı sakatlığın ardından lig maçlarında yedek bekleyen ancak kupada sahada olan Tolga Zengin, yarın da kaleyi koruyacak. Orduspor karşısında pozisyon vermeden oynayan savunmada ise değişim olmayacak. Tolunay Kafkas, orta sahada Zokora-Soner ikilisine görev verip önlerinde bu kez Alanzinho yerine Adrian’a forma verecek. Halil sahada olacak. Kafkas’ın kararsız kaldığı tek konu, tecrübeli oyuncuyu hangi bölgede oynatacağı.

Halil de bu sezon sağ kanatta ve forvette görev yaptı. Ordu karşısında ileri uçta etkili bir performans sergiledi. Adrian’la birlikte galibiyetin mimarı oldu. Bu karşılaşmada hem Volkan Şen hem de Paulo Henrique beklenen performansı sergileyemedi. 45 yaşındaki çalıştırıcı, bu iki oyuncudan hangisini kulübeye çekeceğine henüz karar vermedi. Ancak Halil’in forvette etkili olması nedeniyle Henrique’nin yedek kalma olasılığı ağır basıyor. Kafkas bir sürpriz yapıp, savunma yönü güçlü olan Yasin’i de ilk 11’de oynatabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ