MENÜ

Müthiş düello

Devler Ligi’nin erken finalinde bu akşam,Barcelona ile Liverpool karşılaşacak. 22.00’de başlayacak Nou Camp’taki mücadelede bir tarafta dünyanın en iyi hücumcusu Lionel Messi, diğer tarafta ise en iyi savunmacısı Van Dijk olacak.

Müthiş düello

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde bu akşam final tadında bir mücadele yaşanacak. Eşleşmenin ilk maçında Lionel Messi ve Luis Suarez önderliğindeki İspanyol devi Barcelona, kupanın son finalisti olan Muhammed Salah ve Virgil van Dijk’li İngiliz temsilcisi Liverpool’u ağırlayacak. 99 bin kişilik Nou Camp Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beinsports1 kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Bir bakıma bu kapışma, dünyanın en iyi hücum oyuncusu Messi ile şu an dünyanın en iyi savunmacısı olarak gösterilen Van Dijk’in düellosuna da sahne olacak. Zorlu randevu öncesi Barça’da Rafinha sakatlığı sebebiyle yok. Kırmızılar’da da Lallana’nın ilk 11’de olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı.

31 maçtır yenilmiyor

Katalanlar, Devler Ligi’nde taraftarı önünde 31 maçtır kaybetmezken, iki takım bugün Avrupa kupalarında 9. kez birbirlerine rakip olacaklar. Bundan önceki 8 maçın 2’sini Barça, 3’ünü Liverpool kazandı, 3 maç berabere sonuçlandı. Her iki takım da rakip fileleri 6 kez salladı. Finale çıkacak olan takımı belirleyecek rövanş, 7 Mayıs’ta Anfield’da oynanacak.

YORUM YAZ