MENÜ

Mustafa Yumlu: Çalıştık dersem yalan olur

Attığı Zlatan golüyle haftaya damgasını vuran Akhisar'ın defans oyuncusu Mustafa Yumlu, o anların öyküsünü FANATİK ile paylaştı: “Çalıştık da attım desem yalan olur. Denk geldi, ancak öyle vurabildim iyi yere gitti. En güzeli de attığım golle kazanmak.”

Mustafa Yumlu: Çalıştık dersem yalan olur

Akhisarspor, Bursaspor engelini tek golle aşarken güne, hatta haftaya Mustafa Yumlu’nun yaptığı Zlatan vuruşu damgasını vurmuştu. Ege ekibinin deneyimli savunmacısı, sosyal medyada da büyük ilgi gören o golün perde arkasını paylaştı. “Farklı şekilde anlatmaya gerek yok, doğaçlama bir vuruş” yorumunu yapan Mustafa Yumlu, “Golüm beklediğimden de büyük ilgi gördü. Güzel bir şey elbette. Ancak şimdi kalkıp çalışılmış bir goldü demek doğru olmaz. Böyle bir golü çalışarak atmanız mümkün değil. Zor bir pozisyondu, bir taraftan rakiple boğuşuyordum bir yandan da doğru pozisyon almaya çalışıyordum. Topa ancak o şekilde vurabilirdim, vurdum. Şansımın da yardımıyla top da güzel bir yere gitti. Kariyerimin unutulmaz anlarından biri olduğunu söyleyebilirim. Sosyal medyada bu kadar ilgi göreceğini ise tahmin etmiyordum. Beni bilen bilir, yalan söylemem... Çalıştık da attık diyecek halim yok. Fakat benim attığım bir golle kazanmak gerçekten de büyük mutluluk” ifadelerini kullandı.

‘Yeni stat hava kattı’


Yeni statlarının da takıma büyük bir motivasyon sağladığını belirten Mustafa Yumlu, şöyle devam etti: “Gerçekten de yeni stat bize yeni bir hava kattı. Çok modern ve kendimizi çok iyi hassediyoruz. Taraftarımız da büyük ilgi gösteriyor ve bu da bizi inanılmaz motive ediyor. İyi bir seyirci ortalaması yakaladık, son maçımızda yanlış bilmiyorsam 10 bin taraftarımız vardı. Bu sayıyı daha da artırmak için iyi sonuçlara devam etmemiz gerektiğini biliyoruz.”

Galatasaray-Antalyaspor maçını sürpriz bir isim izledi

Haberin Devamı
YORUM YAZ