MENÜ

Mustafa Reşit Akçay: Oyun formatı oynamamıza zemin hazırladı

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Başakşehirspor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Mustafa Reşit Akçay: Oyun formatı oynamamıza zemin hazırladı

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Medipol Başakşehir’i 3-2 yendikleri maçta istedikleri oyun anlayışını sahaya yansıttıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Akçay, iki takımın da maçla ilgili beklentilerinin olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Medipol Başakşehir’in oyun formatı bizim de formatımızı şekillendirmemizi sağladı. Karşılaşmanın bu kadar iyi olmasının sebeplerinden biri de oyuncularımızın maça sonuna kadar tutunması ve Medipol Başakşehir’in oyun anlayışıydı. Bu format bizi cüretkar yaptı ve oynamamıza zemin hazırladı. Bundan dolayı Medipol Başakşehir’in hocasını kutluyorum. Futbolu güzelleştirme adına bence doğru hamle yaptılar. Buna karşı cevap vermede başarılı olduğumuzu düşünüyorum."

Mustafa Reşit Akçay, maçın hakemlerinin performansıyla ilgili bir soru üzerine, "Düşüncelerim hakemlerimizin cesur olması gerektiği yönünde. Bir yanlışı başka bir yanlışla düzeltemeye çalışmak, bence doğru tavır ve strateji değil. Bu nedenle bu camiayı da korumak, kollamak, gelişmesine de katkı sağlamak gerekiyor. Kazanmış biri olarak bazı şeyleri çok kolay söyleyebilirim. Bunun bize yararı yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ