MENÜ

Mustafa Dündar'dan Ampute futbola destek

İstanbul Özürlülerspor ile Samsun Engellilerspor arasında Zeytinburnu Belediyesi Hasan Doğan Tesislerinde oynanan Ampute Futbol Süper Ligi maçını İstanbul Özürlüler 5-0 kazandı.

Mustafa Dündar'dan Ampute futbola destek

AMPUTE FUTBOLA İLGİ ARTIYOR
Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa DÜNDAR,Türkiye Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet ÇELİK,Esenler Belediyesi'nden Yakup YEŞİLTAŞ,çok sayıda işadamı Kirkor MIHÇI,Kadir KESKİN,Uğur GÜNGÖR,(TSD)İstanbul Şubesi Yöneticileri,İstanbul Özürlülerspor Başkanı Ahmet KORKMAZ,Genel Sekreter Ali KALKMAZ ve Yönetim Kurulu üyeleri,Ordu Taraftarlar Derneği Başkanı İsa SÖNMEZ ile Haznedar Koza Koleji'ni Temsilen 30 Öğrenci ve Müdür Yardımcılarından Hülya DURSUN,Alper MUTLU,Öğretmenlerden Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan YEMENİCİOĞULLARI,Görsel Sanat Öğretmeni Nursel (ÇABUK )ANADOL ile vatandaşlar katıldı.


KAYMAKAM ÖZÜRLÜLERİN YANINDA

Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa DÜNDAR Maçın Devre Arasında Yaptığı Konuşmada Ampute Futbola destek verilmesini istedi ve iki takım oyuncularını kutladı.

Haberin Devamı

Maçı izlemeye gelen Koza Koleji Öğrencilerinden Mustafa Hasan TIRAŞ ve Ronay USTA adlı öğrenciler kaymakama ve her iki takım kaptanlarına çiçek verdiler.

Koza Koleji Basın Danışmanı ve Alo Afiş Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ'de yaptığı konuşmada desteklerinden dolayı Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa DÜNDAR'a ve Ampute Futbol'un yayılmasında emeği geçen TRT 3 Yöneticileri ile program yapımcısı Cem ÇINAR'a teşekkür etti.İş adamı Kirkor MIHÇI 'ya da Kaymakam Tarafından adına yazılı forma hediye edildi.

ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMADI
İstanbul Özürlülerspor Takımı Maça "DÜŞEN HELİKOPTERDE ŞEHİT OLAN BEŞ SUBAYIMIZA ALLAHTAN RAHMET,TÜRK MİLLETİNE BAŞSAĞLII DİLERİZ" yazılı pankartla çıkması seyircilerden büyük alkış aldı.

Haberin Devamı

İSTANBUL ÖZÜRLÜLER COŞTU
Zeytinburnu Hasan Doğan Tesislerinde oynanan ve TRT 3'ten naklan yayınlanan maçta İstanbul Özürlülerspor - Samsun Engellilerspor'u 5-0 gibi farklı bir skorla kazandı.Maçın gollerini B.İsmail(4)ve K.İsmail(1) kaydetti.Maçın 2.Yarısında İstanbul takımı Hüseyin'in ayağından bir de penaltı kaçırdı

YORUM YAZ