MENÜ

Mustafa Denizli'nin panzeri de bozuldu

Denizli, Burak Yılmaz'ın Çin'e transferi ile Sinan'ın sakatlığı sonrası hücumda kozlarını yitirdi. Özel tedavilerle fedakarlık yaparak oynayan Sneijder'e, üst solunum enfeksiyonu geçiren Podolski'nin yokluğu da eklendi.

Mustafa Denizli'nin panzeri de bozuldu

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray’ın hücumdaki silahlarına deyim yerindeyse nazar değdi. Zirvenin 12 puan gerisinde olsa da, iki maç eksiği bulunan Beşiktaş’ın ardından 43 golle ligde en fazla gol atan takım olan Cimbom’un silahları göze geldi. Burak Yılmaz, 8 milyon Euro’ya Çin’in Gouan Kulübü’ne transfer olurken, elinde dar bir oyuncu kadrosu olan Mustafa Denizli’nin tek kozu kaldı; Umut Bulut... Burak Yılmaz’ın ayrılığının kesinleştiği ilk maçta Sinan Gümüş adalesinden sakatlandı ve sahalardan en az 2 ay uzak kalacağı açıklandı.

SERUM TEDAVİSİ UYGULANDI

Sinan'ın en erken nisanda döneceği belirtildi. G.Saray teknik heyetine bu sezonki en önemli hedeflerden biri olan Türkiye Kupası’ndaki çeyrek final maçı öncesinde kötü bir haber daha geldi. Önceki gün ‘Tek Bilek Tek Yürek’ lansmanına G.Saray takımı katılmıştı.Gecede bir tek sakatlanan Sinan ve Podolski yoktu. Alman yıldıza aynı saatlerde serum tedavisi uygulandığı ortaya çıktı. Üst solunum enfeksiyonu geçiren Podolski, şikayetleri sürünce Akhisar maçı kadrosuna alınmadı.

SNEIJDER DİZLİK KULLANIYOR

Denizli, bunun üzerine U-21’den Volkan Pala’yı kadroya aldı. Sneijder ise G.Saray’da fedakarlığa imza atarak oynuyor. 16. haftadaki Akhisar maçında sakatlanan futbolcunun dizinden ameliyat olması gündeme gelmişti.Hollandalı, ameliyat halinde sezonu kapatacağı için Denizli ile görüşüp her hafta yoğun bir tedavi uyguladı. Özel dizlikle idman ve maçlara çıkmaya başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ