MENÜ

MUSTAFA DENİZLİ'den transfer açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli açıklamalarda bulundu.

MUSTAFA DENİZLİ'den transfer açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli açıklamalarda bulundu.

İzmir'de 3-1 kazandıkları Karşıyaka maçı sonrası konuşan deneyimli hoca şu ifadeleri kullandı:

"Biz Antalya kampındaki çalışma programımızı maça göre değiştirmedik. Yarın aynı şekilde çalışmalara devam edeceğiz. Umut Bulut'un burnunda 2. bir kırık yok. Kırık olan bölümde kanama var. Transferler devam edecek."

Sıkışan oyunun son bölümde buldukları gollerle kazandıklarını aktaran Denizli, şöyle konuştu:

"Liderlik bundan sonraki etapta evinde oynamak için önemliydi. Oyunun çok fazla değerlendirilecek, eksisi artısı fazla olmadı. Daha az görev verdiğimiz arkadaşlarla oynamayı tercih ettik. Umut kırık burnuna ikinci bir darbe alınca oyuna devam edemedi. Herkese görev vermeye çalışıyoruz. Umut’un pozisyonu çarpışmadan gerçekleşti, kasıtlı değildi. Kendisi ikinci defa kırık düşüncesiyle öyle hissetti. 5 dakika sonra oyuna devam edebilir halde olduğunu söyledi. Bu sırada Volkan’a fırsat çıktı, onu da değerlendirdik. Umut’un durumu eski kırığıyla devam ediyor. Umut maskeyle oynayarak bir fedakarlık yaptı."

Denizli, bütün futbolcularıyla ilgili aldığı bir kararın olduğunu ve performansların bazı şeyleri değiştiremeyeceğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başarılı onlar adına sevindirici olur. Olcan takımda görev yapan bir oyuncumuz ve harika toplar kesti. Değerlendiren arkadaşları da en iyi vuruşları yaptı. Aramıza katılan arkadaşlara ilaveler olabilir ama bizde önemli olan kısıtlı kadromuzda takımın ön tarafından görev yapan arkadaşlarımın eskiye dayalı sorunlarının devam etmesi. Hafta sonuna kadar onları sağlıklı bir şekilde görebiliriz diye düşünüyorum. Onların bugün Antalya’da fevkalade çalıştığıyla ilgili bir rapor geldi. Yarın çalışmalara devam edeceğiz. Öbür konularla ilgili yani aramıza katılacak arkadaşlarla ilgili olumlu temaslar oluyor. Neticede bu süreç, zor bir süreç. Bu dönemde kadronuza katmak istediğiniz futbolcuların kulüpleriyle bir anlaşmaya varmak kolay değil, onu sağlamaya çalışıyoruz."

Müsabakada 2 gol atan Chedjou’nun hücum bölgesinde oynatıp oynatmayacağının sorulması üzerine Denizli, "Bazı futbolcuların o bölgede oynamaları farklı bir şey, kornerde üstünlük sağlamaları farklı bir şey. Chedjou’nun iyi bir karnesi var ama öyle bir şey söz konusu olmaz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ