MENÜ

Mustafa Cengiz: İspanyol kardeşimiz yangını çıkardı, Brezilyalı kardeşimiz de dinamit attı

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz, Schalke deplasmanı öncesinde Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz: İspanyol kardeşimiz yangını çıkardı, Brezilyalı kardeşimiz de dinamit attı

Mustafa Cengiz, "Geçmişe takılı kalmayalım. Schalke maçına ve Şampiyonlar Ligi'ne konsantre olalım. Bunu bozmayalım. Bütün taraftara sesleniyorum. Haksızlıkları unutmasınlar ama kin ve nefretle takılı da kalmasınlar geçmişe..." dedi.

Haberin Devamı

Mustafa Cengiz'in listesi şu şekilde:

"Schalke maçı için konuşmuyorum"

İkinci başkanımız, teknik direktörümüz, hatta hızını alamayan bir yönetim kurulu üyemiz sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalar yapmış. Bunlar üzerine ekleyeceğim şeyler var tabii ancak Schalke maçı öncesi bu açıklamayı yapma sebebim konsantrasyon.

"Vefatı duyunca benim de moralim bozuldu"

Derbi maçta Fenerbahçe tribünler neden boşalıyor diye Sayın Ali Koç'a sordum. O da 'Bir arkadaş vefat etmiş, tribünler hastaneye gidiyor moralleri bozulmuş.' deyince benim de moralim bozuldu, maçın tadı kaçtı.

"7-0 olsun isterdim"

Çok değerli bir derbi oynadık. Taraftar şunu gördü: Değerli rakibimizin içinde bulunduğu durum, puanı, sıralaması ne olursa olsun... Çok değerli bir rakibimiz olduğunu gördük. Dilerdim ki 2-0'lık skor 7-0'a ulaşsın, 6-0 psikozunu bozalım... Bütün dileğim budur.

Haberin Devamı

"Bir İspanyol kardeşimiz yangını çıkardı, Brezilyalı kardeşimiz dinamit attı!"

Şunu özellikle belirtmek istiyorum: Yangını çıkaranı, ki çıkaranın kim olduğu belli bir İspanyol kardeşimiz, ve yangına dinamit atan Brezilyalı kardeşimizi, bu yangına tepki gösterenle yangını önlemeye çalışanları disiplin kurullarının bir tutmamasını diliyorum.

Bize hakem ile VAR arasındaki görüşmelerle ilgili bilgi verilmiyor. Hakemle VAR'ın arasındaki konuşmaların açıklanmasını istiyoruz. VAR hiç uyarmadı mı yoksa uyardı gidilmedi mi?

"Hasan Şaş kabul etti"

Hasan Şaş hatalı olduğunu kabul etti. Türk karakteri var, güneyli karakteri var ani bir gerginlik oldu. Vur kaç yaptı Brezilyalı oyuncu. Sen gerilla değilsin! Böyle yaparak Türk insanını çileden çıkarıyorsun.

"Haksızlığa uğradık"

Hakem genel anlamda G.Saray aleyhinde kötü bir maç yönetti. Rakibimiz de golden önceki kornerde hata vardı diyor. Maçın geneline bakınca haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz. Aynı hakem 1 dakika süren itişmeye müdahale etmedi. Etse, maç sonu olay yaşanmayacaktı.

"VAR bizim aleyhimize oldu"

Disiplin kurulunun adaletli ve adil davranacağına inanıyorum. VAR kurulduğundan beri lehimize yapılan bir hata bile olmadı, hep aleyhimize yapıldı.

YORUM YAZ