MENÜ

Mustafa Cengiz: Bir ilk gerçekleştiriyoruz

Galatasaray Erkek Basketbol Takımının, 7DAYS EuroCup A Grubu üçüncü hafta mücadelesinde Germani Basket Brescia'ya karşı aldığı 84-76'lık galibiyetten sonra Başkan Mustafa Cengiz, GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz: Bir ilk gerçekleştiriyoruz

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

"Soyunma odasına girmek pek bizim stilimiz değil, bu tarz şeyleri çok sevmiyoruz. Sevgili Ömer ve Erol rica ettiler. Oyuncularımız sizi tanımak istiyor dediler. Şansın döndüğü anlar vardır. Bizim çocuklarımız son üç maçtır çok iyi oynuyorlar. Türkiye Ligi'nde bizim bu takıma harcadığımız paraların en az on katı para harcayan takımlarla mücadele ediyorlar ve adeta bir onur mücadelesi veriyorlar. Biz bu açıdan çok gururluyuz. Mali disiplini sağlamak için Finansal Fair Play'in bize getirdiği limitlerin içerisinde hareket etmeye çalışıyoruz. Bir yandan da camiamızın gurunu temsil etmeye yönelik takımlar kurmaya çalışıyoruz. Umarım bu çabalarımız sonuçsuz kalmaz. Arkadaşlarımız çok uğraşıyorlar, yedi gün yirmidört saat amatör bir ruhla çalışıyorlar. Kendilerini buradan tebrik ediyorum ve bu tebriklerin sezon sonuna kadar devam etmesini diliyorum.

Haberin Devamı

Sevgili hocamız Fatih Terim'e biz boş sözleşme uzatıyoruz, o da bizden ekstra bir talepte bulunmuyor. Hocamız böyle bir Galatasaraylı. İlk defa Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı'nın kararnamesine uygun bir sözleşme imzalayacağız. Sevgili Fatih Hocamız ile 2 + 3 yıllık bir sözleşme imzalayacağız. Bizim yönetimimizin sonuna kadar sözleşmesi olacak. Ondan sonraki 3 seneyi de hocamızın isteğiyle opsiyonel olarak bıraktık. Bizden sonra gelecek yönetimin takdiri doğrultusunda sözleşme devam edecek. İnşallah hocamız bu yıl ile beraber 5 yılda 5 şampiyonluk getirir ve 5. yıldızı takarız."

YORUM YAZ