MENÜ

Mustafa Cengiz: Hayvanla hayvan olmayız!

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, kulübün resmi internet sitesinden yapılan sert açıklamadan kısa süre sonra Divan Kurulu'nda konuştu ve sert sözlerine devam etti.

Mustafa Cengiz: Hayvanla hayvan olmayız!

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz Divan kurulu'nda, PFDK'nın verdiği eczalarla ilgili çok sert açıklamalar yaptı. Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret salonunda iki kez de elektrikler gitti.

Haberin Devamı

"Biz bazı hayvanlarla hayvan olamayız. Biz bazı kötülerle kötü olamayız." diyen Mustafa Cengiz'in sözleri şu şekilde:

Sanki rövanş gibi oyuncularımıza haksız sevkler, aşırı cezalar geldi. Böyle bir şey olamaz. Türk futbol tarihinde görülmemiş ceza uygulanıyor. Benle birlikte 40 hafta, rakibe 14 hafta. Dinamit atan maalesef rakip. Biz eşitlik istiyoruz.

Biz bazı hayvanlarla hayvan olamayız. Biz bazı kötülerle kötü olamayız.

Efendi duruş sergilememize rağmen saldırılar azalmadı. Dün bütün camiayı sarsan artı cezalar verildi. Dünya çapında değerli bir marka olan hocamız Fatih Terim'e yapılan saldırıyı kınadık ancak anlamadılar. Fenerbahçe'nin 2. Başkanı'nı muhattap almak istememiştim

Haberin Devamı

Hukuksuzluk düzeltilmezse TFF çekilmelidir.

UEFA ile olan kişisel ilişkilerini Galatasaray aleyhine kullananlara, telefon açanlara, dilekçe yazanlara buradan sesleniyorum, hedefinize ulaşamayacaksınız.

CAS'tan lehimize bir karar çıkacak. Hiçbir endişede bulunmayın. Bizim argümanlarımız çok sağlam.

Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçta elde ettiğimiz gelir, Süper Lig'de 34 maçta elde ettiğimiz gelirden fazla.

Benimle selfie çektirenlerin 2-3'ü mutlaka forvet istiyor.

YORUM YAZ