MENÜ

Mustafa Cengiz: Fenerbahçe bizim düşmanımız değil!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ali Sami Yen 1905 Derneği’nin açılışında konuştu. Hafta sonundaki derbiyle ilgili olarak “Fenerbahçe bizim düşmanımız değil” diyen Cengiz, hakemlerle ilgili olarak da “Adalet dağıtmasın, adil olsunlar” ifadelerini kullandı.

Ali Sami Yen 1905 Derneği'nin açılışına katılan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Derbi öncesinde hakemleri etki altına almamak gerektiğini de söyleyen Cengiz, “Derbi öncesinde hakemleri etki altına almak, onların yanlış karar vermesine neden olmak çok yanlış bir şey. Bu mevcut hakemlere de hakarettir. Gördüklerini çalsınlar. Adalet dağıtmasınlar, adil olsunlar. Bizim lehimize de olsa fark etmez, ben hakemlerimize bunu diliyorum. Fenerbahçe, Beşiktax, Trabzonspor, Eskişehir, Bursa, Adana, hepsi bizim değerli rakibimiz. Biz bu deplasmanda 6-0 da kaybettik, 7-0 da kazandık. Yeter ki dostluk, huzur ve güven bozulmasın. İçinde bulunduğumuz sıkıntılar belli. Yöneticiler olarak bunu bozacak söylemlerden kaçınalım” diye konuştu.

Ali Sami Yen 1905 Derneği Başkanı Dr. Nejat Güney ise derbide gönüllerinin her zamanki gibi Galatasaray'dan yana olduğunu söyleyerek, “Ancak Fenerbahçeli taraftarlar da bizim düşmanımız değil, arkadaşlarımız. İyi olan kazansın. Uzun yıllardır bu deplasmanda başarılı olamıyoruz ama ben bu sene pazar günkü derbide maçı kazanacağımızı düşürüyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ