MENÜ

Mustafa Cengiz, Fatih Terim'e garanti verdi

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Fatih Terim’le bir araya gelen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in, “Hocam siz hiç merak etmeyin, Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacak kadroyu kurmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dediği öğrenildi.

Mustafa Cengiz, Fatih Terim'e garanti verdi

Galatasaray’a transfer müjdesi... Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Fatih Terim’le bir araya gelen kulüp başkanı Mustafa Cengiz’in, tecrübeli hocaya transfer garantisi verdiği öğrenildi. Terim’in sunduğu listenin ardından, ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Cengiz’in, “Hocam çok büyük iş başardınız. Bu şampiyonluk tarihe geçti. Ama bunun devamı gelmeli. Avrupa’da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeliyiz. Siz üzerinize düşeni yaptınız. Şimdi sıra bizde. Siz hiç merak etmeyin, Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacak kadroyu kurmak için ne gerekirso yapacağız” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Her bölgeye takviye olacak

Terim’in hazırladığı liste doğrultusunda Galatasaray’da hemen hemen her bölgeye takviye yapılması planlanıyor. Başta forvet, kanatlar, 8 numara, stoper ve sol bek olmak üzere birçok transfer gerçekleştirmesi beklenen Sarı-Kırmızılılar, bütçeyi de UEFA ile yapılan Finansal Fair Play görüşmelerine göre hazırlıyor.

İç transferde de çalışma var

Galatasaray’da ayrıca iç transfere de büyük önem veriliyor. Sadece kontrat yenileme değil, gönderilecek oyuncularla birlikte hem kulübün kasasına sıcak para girmesi hem de maaş bütçesinde yer açılması planlanıyor. Önümüzdeki günlerde, Terim’in sunduğu listede gözden çıkarılan oyuncuların menacerleriyle bire bir görüşmeler yapılarak, kendilerine kulüp bulmaları talep edilecek.

Terim’in telefon trafiği

Fatih hoca, Bodrum’da da Florya’da da bir an olsun boş durmuyor. Tecrübeli teknik adam, özellikle transfer çalışmaları hakkında sürekli olarak bilgi talep ediyor. Yönetici Abdurrahim Albayrak’la günün her saatinde telefon görüşmesi yapan Terim, transferlerin maliyetine kadar her konuda temaslara dahil oluyor. Terim’in ayrıca kendi ekibiyle de sezon planlaması hakkında devamlı temas kurduğu ve her konuyla en ince detaylarına kadar ilgilendiği belirtiliyor.

Galatasaray'a Belhanda piyangosu

Haberin Devamı
YORUM YAZ