MENÜ

Mustafa Cengiz'den Fatih Terim mesajı

4 adaylı seçim yarışının galibi Mustafa Cengiz, yönetimiyle beraber yeni dönem mazbatasını aldı. Devir teslim töreninin ardından konuşan Cengiz, transferdeki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz'den Fatih Terim mesajı

4 adaylı seçim yarışının galibi Mustafa Cengiz, yönetimiyle beraber yeni dönem mazbatasını aldı.

Devir teslim töreninin ardından konuşan Cengiz, transferdeki son durumla ilgili şunları kaydetti:

“Hocamla 2 saat beraberdik, tebrik etti. Zaten herkes sevgili hocamı seçim enstrümanı gibi kullandı. Bir transfer stratejimiz var. Sınırlamalar var, bu çerçevede hareket ediyoruz. Hocamız, ‘Sayın başkanım ister transfer yaparsınız, ister yapmazsınız fark etmez, elimizden geleni yaparız’ demişti. Dün yine aynısını söyledi. ‘Dünyanın en rahat teknik direktörü benim, kulübeye bakıyorum, 2-3 kişi var, zorlanmıyorum’ dedi. Hocamız Fatih Terim, acıyı ve yükü sırtına alıp ses çıkarmadan yürüyecek karakterde biri.”

‘Fenerbahçemiz ve Beşiktaşımız’la aynı’

“UEFA ile ana konuları bitirdik. Detaylarda da anlaşmak üzereyiz. UEFA’da eşitlik var. Fenerbahçemiz ve Beşiktaşımız ne sınırlama aldıysa hemen hemen benzer bir durum bize de uygulanacak. Detayı imza atınca anlatacağım. UEFA geliri çok arttı. Gruplara kalsa 35 milyon Euro alıyorsunuz. Beşiktaş performansı gösterirseniz 50 milyon Euro geliyor, onları da tebrik ederim. Real Madrid, Barcelona, Bayern Münih’in yerini almak istiyoruz.”

Galatasaray'da yerli harekatı! 4 futbolcu birden...


Haberin Devamı
YORUM YAZ