MENÜ

Mustafa Ati Göksu: Artık daha yukarıları düşünmek mecburiyetindeyiz

Boluspor’u 3-2 mağlup eden Balıkesirspor’un teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, "Ligde pozisyon değişti, şimdi bundan sonra artık daha yukarıları düşünmek mecburiyetindeyiz." dedi.

Mustafa Ati Göksu: Artık daha yukarıları düşünmek mecburiyetindeyiz

TFF 1. Lig’in 7. haftasında konuk ettiği Boluspor’u 3-2 mağlup eden Balıkesirspor’un teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, "Ligde pozisyon değişti, şimdi bundan sonra artık daha yukarıları düşünmek mecburiyetindeyiz." dedi.

Haberin Devamı

Göksu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, futbolcularının her zaman olduğu gibi iyi bir mücadele örneği verdiğini söyledi. Tüm futbolcuları kutladığını belirten Göksu, "Mağlubiyetten galibiyete geçmek kolay bir şey değil. Bunu da başardılar, galiba averajla lider olmuşuz, tabii ki lider olmak güzel bir şey ama önemli olan orada kalmak." diye konuştu.

Göksu, taraftarların takıma büyük destek verdiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Önemli olan bundan sonra bu seriye devam etmek. Futbolcu kardeşlerimiz de inandılar, bu inançları devam ettikçe yukarıda kalıp yolumuza devam edeceğimize inanıyorum. Rakibimiz Boluspor sezona şampiyonluk hedefiyle başladı ama futbolda her zaman düşünülen değil, sahada yapılan oluyor. Onlara da bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyoruz. Ligde pozisyon değişti, şimdi bundan sonra artık daha yukarıları düşünmek mecburiyetindeyiz."

YORUM YAZ