MENÜ

Mustafa Akçay: Avantajımız büyük

Mustafa Akçay, zorluk seviyesi yüksek bir maç oynadıklarını söyleyerek, “1-0 kazanarak evimizdeki rövanş öncesinde büyük bir avantaj yakaladık. Oyuncularımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Mustafa Akçay: Avantajımız büyük

Karşılaşma sonrası Mustafa Akçay, galibiyetin haklı gururunu yaşıyordu. Başarılı çalıştırıcı, zorluk seviyesi yüksek bir karşılaşmaya çıktıklarını söyledi. Akçay, “Sahada zaman zaman çok iyi işler yapan bir Trabzonspor vardı. Savunmada ikinci yarıda yorgunluk nedeniyle bazı aksaklıklar oldu ve pozisyonlar verdik. Ofansif olarak ise hâlâ eksiklerimiz var. Her şeye rağmen oyuncu arkadaşlarımdan memnunum” ifadelerini kullandı. Mustafa Akçay, takım olma yolunda iyi bir mesafe katettiklerini söyledi.

‘Malouda hazır değil’

Mustafa Akçay, rakibin etkili oyuncuları olmasına rağmen bu isimleri durdurmayı başardıklarını ifade etti. Akçay, “Evimizdeki rövanşa 1-0 önde başlamak tur için büyük bir avantaj” diye konuştu. Florent Malouda’nın performansına da değinen başarılı çalıştırıcı, “İlk girdiğinde iyi başlamadı. Ancak kısa sürede toparlandı ve ağırlığını hissettirdi. Henüz hazır değil, biraz daha zamana ihtiyacı var” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ