MENÜ

Muslera'ya dev talip! PSG transfer etmek istiyor

Yeni sezonda kaleci takviyesi yapacak olan Fransız PSG, Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Muslera’yı gözüne kestirdi. Milyarder Başkan Nasser Al Khelafi’nin, 15 milyon euro önereceği öne sürüldü.

Muslera'ya dev talip! PSG transfer etmek istiyor

Antalya maçı öncesi Galatasaray’dan ayrılacağı konuşulan ancak takımın 5-0’lık galibiyetinin arka plandaki mimarı olan Fernando Muslera, kıymete bindi. 32 yaşındaki Uruguaylı fi le bekçisi için dış basından bomba bir iddia geldi. Yeni sezonda kalede değişim yapacak Fransız devi PSG’nin Fernando Muslera’yı istediği konuşuluyor. Daha önce PSG’den Kevin Trapp ile ilgilenen G.Saray da masada kozlarını dikkatli oynayacak.

Haberin Devamı

TRAPP ARTI 15 MİLYON EURO!

PSG’nin ultra zengin başkanı Nasser Al Khelafi ’nin, 32 yaşındaki Muslera için 15 milyon euro civarında bir parayı ödemekte zorlanmayacağı, yaz döneminde işi bitirmek istediği bilgisi var. Galatasaray tarafı ise 15 milyon euro dışında, bonservisi PSG’de olan ve sezonu Frankfurt’ta kiralık geçiren Alman kaleci Kevin Trapp’ın tapusunu alma peşinde. Bu bedeli zaten gözden çıkaran Fransız devinin Trapp konusunda ne yanıt vereceği ise merak konusu. Teknik Direktör Fatih Terim’in de bu satışa karşı sıcak baktığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Kaynak: Akşam

YORUM YAZ