MENÜ

Muslera'nın o kurtarışı tesadüf değil!

Hafta boyunca antrenmanlarda özel bir metotla çalıştırılan Muslera, bu özverinin semeresini derbide gördü. Burak Yılmaz’ın, Luyindama, Marcao ve Mariano’nun arasından çektiği şutun provası, Florya’da yapılmıştı.

Muslera'nın o kurtarışı tesadüf değil!

2-0’lık Beşiktaş galibiyetinde en önemli pay sahiplerinden biri, az sayıda pozisyon olmasına rağmen Muslera’ydı. Uruguaylı file bekçisinin özellikle Burak Yılmaz’ın vuruşundaki kurtarışı, “Başarı asla tesadüf değildir” sözünü akıllara getiren cinstendi. Tecrübeli eldiven, hafta boyunca kaleci antrenörleriyle birlikte özel bir metotla hazırlık yaptı. Hafta içindeki basına açık idmanda takımın en fazla yorulan ismi olarak dikkat çeken Muslera’nın, karambol pozisyonlara karşı refleksini geliştiren çalışma yöntemi, derbide takımın işini kolaylaştırdı.

Haberin Devamı

Musleranın o kurtarışı tesadüf değil

Taffarel ve Fadıl hoca...

Burak Yılmaz’ın ceza sahası içerisinde kaleye doğru dönerek yaptığı vuruşta, Marcao, Luyindama ve Mariano’nun arasından geçen top, Muslera’nın görüş alanında olmasa bile, tecrübeli file bekçisi hızlı bir refleksle sol elini uzatarak kurtarış yapmayı başardı. Kaleci antrenörleri Taffarel ve Fadıl Koşutan da, hafta boyunca çalıştıkları pozisyonun galibiyete katkı sağlamasının sevincini yaşadı.

YORUM YAZ