MENÜ

Muriç mi yoksa Sörloth mu daha iyi?

Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında zirve yarışındaki çekişme gol krallığı için de devam ediyor. Fenerbahçe'nin golcüsü Kosovalı Vedat Muriç 20 maçta attığı 12 gol ve 4 asistle dikkatleri üzerine çekerken, Trabzonspor'un Norveçli forveti Alexander Sörloth ise 20 maçta 16 gol 5 asistlik form yakalayarak tüm dikkatleri üstünde topladı. Herkes arasında yapılan Muriç mi Sörloth mu kıyasını biz de sokağa inip futbolseverlere sorduk. Videonun tamamını aşağıdaki linkten ve youtube kanalımızdan seyredebilirsiniz!

Muriç mi yoksa Sörloth mu daha iyi?

Haberin Devamı

FANATİK GAZETESİ YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN!

Süper Lig'de zirve yarışı kıyasıya devam ederken gol krallığında da zorlu bir rekabet var. Trabzonsporlu golcü oyuncu Sörloth attığı 16 golle gol krallığının zirvesinde yer alırken, Fenerbahçe'nin 12gollü forveti Vedat Muriç bordo mavili oyuncuyu takibini sürdürüyor. Fanatik TV'den Nihat Uzel sizler için sokağa inip sporseverlere hangi oyuncunun daha iyi olduğunu sordu! YouTube kanalımızda videonun tamamını ve buna benzer içerikleri izleyebilirsiniz!

VİDEONUN TAMAMINI SEYRETMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

FANATİK YOUTUBE KANALINDA NELER VAR?

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarının haberleri ile futbol okuyucu/izleyicilerine içerikler sunan Fanatik youtube hesabı; 1. lig, 2. lig, alt ligler, Euroleague ve NBA için de kullanıcıları ile buluşuyor.

YORUM YAZ