MENÜ

Murat Sancak: Kalan 2 maçı kazanacağız ve bekleyeceğiz

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Süper Lig hedeflerinde bir değişiklik olmadığını ve kalan 2 maçı kazanıp bekleyeceklerini ifade etti.

Murat Sancak: Kalan 2 maçı kazanacağız ve bekleyeceğiz

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 kişi tamamladıkları Altay maçında 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Ligde geride iki maçları kaldığını anımsatan Sancak, şöyle konuştu:

"İnşallah kalan 2 maçımızı kazanacağız. Hedefimizle ilgili bir değişiklik yok. Kalan 2 maçı kazanacağız ve bekleyeceğiz. Altay maçını geride bırakarak önümüzdeki hafta oynayacağımız Cesar Grup Ümraniyespor maçına odaklanacağız. Deplasmanda oynayacağımız karşılaşmaya 3 puan hedefiyle çıkacağız."

Teknik sorumlu Cüneyt Dumlupınar ise ligin son 2 maçını da kazanmak istediklerini ifade etti. Altay’la berabere kaldıkları için üzgün olduklarını aktaran Dumlupınar, Süper Lig yolunda aldıkları bir puanın da önemli olduğunu vurguladı.

Dumlupınar, 2 maçta 6 puana ulaşmak istediklerini vurgulayarak, "Biz hedefimizden sapmış değiliz. Kalan 2 maçımızı kazanıp rakibimiz Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Süper Lig’e direkt katılmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

YORUM YAZ