MENÜ

Murat Can Yıldız, Kasımpaşa'da devam edecek

2017'den bu yana Kasımpaşa A takımında yer alan ancak tecrübe kazanması için sırasıyla Kırklarelispor, Isparta 32 Spor ve 24 Erzincanspor'a kiralanan Murat Can Yıldız yeni sezonda Kasımpaşa'da görev yapacak. Ertuğrul Taşkıran'ın, Fenerbahçe'ye gitmesi durumunda Harun Tekin 1. kaleci, Murat Can da 2. kaleci olarak Süper Lig'de yer alacak.

Murat Can Yıldız, Kasımpaşa'da devam edecek

Fenerbahçe'de, Berke Özer'in sözleşmesinin yenilenmemesinin ardından yedek kaleci arayışları başlamıştı. Bu doğrultuda Sarı-Lacivertliler Kasımpaşa kalecisi Ertuğrul Taşkıran’ı kadrosuna katmak için temaslara start vermişti.

Haberin Devamı

İki İstanbul takımı arasındaki görüşmeler devam ederken Lacivert-Beyazlılar’da da Ertuğrul’un boşluğunu doldurmak adına çalışmalar başladı. Yeni sezonda Harun Tekin'i as kaleci olarak düşünen teknik direktör Sami Uğurlu ikinci kaleci olarak da geçen sezonu 24 Erzincanspor’da geçiren Murat Can Yıldız’ı kadroda tutmak istiyor.

Murat Can Yıldız, Kasımpaşada devam edecek

23 yaşındaki eldiven, Kasımpaşa kalesini de daha önce 2 resmi maçta korumuştu.

Murat 2.Lig Beyaz Grup’ta 20 maça çıkarken kalesinde 27 gol gördü. Tarzı ve tekniğiyle Fenerbahçe’nin efsane kalecisi Volkan Demirel’e benzeyen 23 yaşındaki eldiven, 2017’den bu yana Kasımpaşa tarafından alt liglere kiralanarak tecrübe kazandı.

YORUM YAZ