MENÜ

Murat Boz'dan aşk ve pişmanlık açıklaması: Son zamanlarda hiç pişmanlığım olmadı

Reklam yüzü olduğu bir ürünün lansman toplantısında basının karşısına çıkan şarkıcı Murat Boz aşk ve pişmanlık üzerine açıklamalar yaptı.

Murat Boz'dan aşk ve pişmanlık açıklaması: Son zamanlarda hiç pişmanlığım olmadı

Murat Boz, sözlerini yazdığı ve klibinde oynadığı ‘Geç Olmadan İlk Adımı At’ parçanın tanıtımı için basının karşısına çıktı. Aslı Enver’le üç yıllık beraberliğini sonlandıran şarkıcı, aşk ve pişmanlık üzerine konuştu.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre Murat Boz şu açıklamaları yaptı:

"Geç kaldığım oldu, hem de çok ama genelde kadere inanırım. Bundan dolayı zamanla pişmanlık da yaşadım. Sadece aşkla ilgili değil, her konuda... Ama son zamanlarda hiç pişmanlığım olmadı. Hayat devam ediyor. Artık sadece işine odaklanacağını belirten şarkıcı, “Albüm çalışması ve film projesi var. Güzel senaryolar geliyor, henüz karar vermedim. Kalbime ve ruhuma dokunursa, oynarım. Dram, aksiyon fark etmez. Müziği de asla bir kenara atamam” şeklinde konuştu.

Boz, 1.2 milyon TL’ye aldığı spor otomobilinin, Enver’le ayrılığıyla bağdaştırılmasına ise bir anlam veremediğini belirtti. Popçu, “Hayatımda spor arabalar hep oldu. Bunu Aslı’yla ilişkilendirmek doğru değil” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ