MENÜ

Muhteşem 3'lü: Gomez, Oğuzhan ve Töre

Beşiktaş'ın 4-0'lık Gaziantep zaferinin mimarları Mario Gomez, Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre, bu sezon toplamda 25 gole ulaştı. 3 yıldız, 18 takımlı Süper Lig'deki tam 7 takımı solladı

Muhteşem 3'lü: Gomez, Oğuzhan ve Töre

Süper Lig’de 18 maçta 44 puan toplayarak 2 karşılaşma eksiğiyle Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Siyah-Beyazlılar, hücum hattındaki başarılı isimleriyle dikkat çekiyor. Kartal’ın önceki akşam Başakşehir Stadı’nda 4-0 kazandığı Gaziantepspor mücadelesinde attığı 2 golle şov yapan ve ligdeki skor sayısını 15’e yükselten Mario Gomez, krallık yarışında da zirveyi Samuel Eto’o’dan geri aldı. Alman golcüye ek olarak Gaziantep karşısında fileleri 1 kez sarsan Oğuzhan Özyakup da ligde 6 gole ulaştı ve kariyerinin en başarılı dönemine ulaştı. Önceki akşam Başakşehir Stadı’nda 4 gollük resitalin açılışını yapan isim Gökhan Töre de ligdeki skor sayısını 4’e taşıdı.

Trabzon’la aynı sayıdalar


Bu sezon Siyah-Beyazlı formayla sergiledikleri üst düzey performansla toplamda 25 gole ulaşan 3 Kartal, Süper Lig’deki 20’inci haftanın sonunda skor olarak Eskişehir (20), Mersin (22), Sivas (19), Gençlerbirliği (18), Kayseri (16), Gaziantep (21) ve Konya’yı (22) geride bıraktı. Müthiş üçlü, ek olarak Trabzonspor ve Kasımpaşa’yla da aynı gol sayısına ulaştı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ