MENÜ

Muharrem Usta'ya Burak Yılmaz tepkisi!

Trabzonspor, Burak Yılmaz’ın sözleşme detaylarını açıkladı... Taraftarlar, Yılmaz’ı transfer eden eski başkan Muharrem Usta’ya tepki yağdırdı.

Muharrem Usta'ya Burak Yılmaz tepkisi!

Trabzonspor'da camianın Burak Yılmaz tepkisi bitmiyor... Taraftarlar Burak'la böyle bir sözleşme imzalayan eski başkan Muharrem Usta'ya tepki gösterdi.

Haberin Devamı

3 YILLIK MALİYETİ 114 MİLYON TL

Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'a 3 yıllık maliyeti bonservisiyle 114 milyon TL...

Trabzonspor bu sezon ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçirdi. Transferlerde kısıtlamaya gidildi. Daha ucuz oyuncular alındı. Performansı beğenilmeyen, maaşı yüksek oyuncuların bir kısmıyla ise yollar ayrıldı. Burak Yılmaz'ın bonuslar hariç transfer bedeli 34 milyon TL. Tecrübeli futbolcunun 3 yıllık maaş maliyeti ise 80 milyon TL. Böylelikle Burak'ın toplam maliyeti 114 milyon TL'yi buluyor. Golcü oyuncunun 114 milyon TL'lik maliyetine bonuslar bonservise dahil değil.

TEPKİ BÜYÜYOR

Bordo-Mavili kulüp Usta döneminde yapılan transferlerin sıkıntısını yaşamaya devam ediyor. Muharrem Usta'nın Burak Yılmaz ile yaptığı sözleşmenin detayları ortaya çıktaktan sonra Trabzonspor taraftarının tepkisi daha da arttı.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFTA YER ALMADI

Bordo-Mavililer'e gönül veren taraftarlar, "Bari kulübün tapusunu da Burak Yılmaz'ın üstüne yapsaydın Muharrem Usta!" yorumları yaptı. Sosyal medyadaki Trabzonspor taraftarlarının birçoğu Burak Yılmaz'ın kulübü TFF'ye şikayet etmesinden sonra gözden iyice düştüğünü dile getirdiler. Burak Yılmaz'ın dün takım fotoğrafında yer almaması da tepki çekti.

Kaynak: Takvim

YORUM YAZ